Modele usi pvc exterior poze

MODELE de USI PVC Iasi, USI renforcer Casa, USI rezidentiale extérieur. Tamplarie sup si PVC Iasi cu diverse modele de USI intérieur si extérieur cu GEAM termopan. Usile DIN PVC cu GEAM termopan extérieur ornement sunt cele mai bune alegeri pentru intrarile DIN locuinte, spatii comerciale MICI si birouri. USI PVC PT. Exterior sunt mai avantajoase DIN Punct de d`Al pretului fata de cele DIN aluminiu. Asamblam in sectia de productie proprie DIN Iasi numeroase tipuri de sisteme de menuiserie aluminiu, USI PVC, USI pentru Interior si USI extérieur pentru numeroase aplicabilitati. Executam de asemenea si Montaje de sisteme de USI Gealan si USI REHAU fabriquer la cele mai moderne Fabrici DIN Tara. Modelele de paneluri USI PVC de mai jos se gasesc in 18 nuante de RENOLIT (imitatii de lemn, albastru, Verde, Rosu, GRI, etc.) iar la Cerere putem executa si alte nuante RENOLIT. Panelurile termopan PVC pentru USI extérieur termopan au urmatoarele caracteristici Care le recomanda ca paneluri ornamentale PVC de calitate superioara: ‹ ‹ Iazuri de Gradina Decorative-idei in imagini pentru Gradina ta vreti sa aveti o USA termopan Frumoasa cu o izolatie TERMICA si fonica foarte buna? Aceste paneluri ornamentale PVC va ofera Solutia ideala. Daca doriti sa vedeti si variantele PE aluminiu, puteti vizita si Pagina PANELURI ALUMINIU. Livram à toata Tara.

Aceste paneluri ornamentale PVC pentru USI de termopan extérieur pot fi comandate en diferite Culori RAL sau imitatie lemn. De exemplu: Alb, Mahon, NUC, prelucrare auriu, prelucrare inchis, prelucrare Rustic, cires, mooreiche, Rosu, Verde, albastru, Antracit, brun, orice culoare ral Dar Si Albe PE o parte si o Alta culoare PE cealalta parte. Compania Noastra va pune la dispozitie sute de modele de paneluri PVC, PE gustul fiecaruia. La aceste paneluri se adauga Rama si tocul si aveti USA completa-este foarte simplu. Vindem atat la persoane fizice cat si la firme. Livram à toata Tara. Panelurile noastre pentru USI termopan extérieur sunt DIN ce in ce mai folosite in Europa in ultimii Ani – Anglia, Franta, Germania, Grecia, etc. Preturile panelurilor PVC (ALE ira de USI PVC Exterior) pornesc de la 85 Euro + TVA pentru cele Albe sau de la 173 Euro + TVA pentru cele imitatie lemn. Cu o experienta de peste 20 de Ani in domeniu MTC AL sistem va ofera paneluri PVC pentru USI termopane PVC, etc. Sau mai multe USI Frumoase, USI duble, USI Albe sau imitatie lemn, USI termopan extérieur de renforcer en cas, vile. Pentru incadrarea panelului in tamplaria DIN PVC sau AL, se poate consulta si catalogul tehnic, verificand COTELE minime si maxime ALE panelului (Principalele) 800/1945 mm si (lateralele-puiutii) 400/1945 mm.

Panelurile PVC au insertia de polistiren extrudat ( XPS) Cu posibilitati de Securizare suplimentara la Interior (tabla Otel 0, 4mm, esente stratificat).

This entry was posted in Uncategorized by paul. Bookmark the permalink.

Comments are closed.