Modele de cusaturi populare

Țăranul Român NU COSEA orice tâmpenie PE IE, ci doar Simboluri și MODELE fondamentaux transmise DIN generație în generație. Modelul are unele simboluri altérer reprezentând un fel de “Frunze Negre Pline având o formă neregulată”. Modelul e 100% format autentique în INTEGRALITATE DIN simboluri străvechi, toate originale. MODELE de PE finirons și costumele populare românești sunt MODELE străvechi Care simbolizează soarele, Luna și Alte zeități ale unor astre sau ALE Naturii. Modelul are unele simboluri care nu sunt străvechi (cele “pătrățoase” DIN stânga sus), Celelalte fiind foarte Vechi. Modelul are totuși PE mijloc “la nasturii care nu sunt”, un semn străvechi: “Linia unduioasă”, Dar și Acela e reprezentat cu ponctulețe PE El, puse Absolut aiurée. În plus “Linia unduioasă” sont “floricele” deasupra şi dedesubt, dovadă a unui kitsch penibil. Despre restul floricelor şi un “modelelor” nici n-sont des să mai vorbim. Modelul are unele simboluri care nu sunt așa Vechi cum ar fi “pătrățele Negre Pline exagérer” Care totuși sunt distribuer pe structura unor MODELE străvechi. Modelele prezentate mai sus nu cred ca sunt kitch-URI ci reprezinta situatia sufleteasca DIN prezent. Simbolistica MISTICA complexa DIN trecut nu-si sont locul in prezent.

EA este TM PE suferinta perpétua si Trairi mistice ALE Acelor vremuri. Degeaba le folosesti acum daca nu le traiesti. Si credeti-ma ca nimeni nu doreste sa se intoarca la vremurile Acelor SIMBOLURI. Este identique cu suvenirele ieftine ce se, au Pérou si Egipt, copii ALE vremurilor CIND se sacrificau oameni zeilor. Sunt de aceeasi parere. Bineinteles ca nu trebuie uitate vechile semn si semnificatia Lor Dar, cred ca daca sunt MODELE contempotane de Bun-rafale, nu trebuie ignorate sau blamate. UE envisager ca reprezinta un fel de evolutie un cusaturilor. Plus ca, daca multe semn stravechi reprezentau zeitati, ELE chiar nu ISI au rostul PE hainele unui popor Crestin in prezent. Si asta pentru ca simbolurile si semnele, oricare ar fi Ele, inmagazineaza Energia Buna sau rea a CEEA CE reprezinta, Energie care este adusa in viata Omului. Chiar si DIN traditie, nu trebuie pastrat Absolut totul in forma initiala, daca ne apropie de idolatrie. La fel de valoroasa, sau poate chiar si mai valoroasa, poate fi o IE cu simboluri ALE crestinismului, Pline si Ele de profunzime, in locul celor ALE zeitatilor stravechi, Romanii fiind un popor Crestin de vreo 2000 de Ani.

Adica ceva care sa ne reprezinte acum, la fel cum stravechile motive II reprezentau PE stramosi, pastrand elementele Comune sau neutre. Dupa cum valoroase pot fi si finirons cu simboluri DIN Natura sau care sa exprimant norme moral (un Simbol al cinstei, Al onoarei, Al intrajutorarii ori al Familiei etc) si spiritualitatea actuala. Nu sunt Absolut deloc de acord cu amestecuri de simboluri si de forme DIN registre total diferite si fara Noima, cum DIN pacate am vazut multe in ultima vreme (Flori colorate brodate, alaturi de cusaturi in cruciulita de forma Geometrica) si, Desigur, nu o sa-mi doresc sa vad simboluri ALE vietii tehnologizate. Adica a conserva nu inseamna neaparat rigiditate si nici anatemizare absoluta a Altor reprezentari ALE vietii decat cele stravechi. Numărul perfortelor Albe de PE liniile diagonale Lungi e Total aiurée comentezi folosind contul tău WordPress.com.

This entry was posted in Uncategorized by paul. Bookmark the permalink.

Comments are closed.